Evenementen


StarLite Festival

Een jaarlijkse festival in Marbella, verspreid over 2 maanden, met een verscheidenheid aan muziekstijlen & internationale artiesten.  Naast de live concerten, kan u ook genieten van dagelijkse DJ Sessions & wordt u verwend met signature tapas, hamburgers & more…

02/07/2020 – 28/08/2020

min rijdenSemana Santa

De Semana Santa is de Spaanse benaming voor de Goede Week, de week voor Pasen, die uitbundig wordt gevierd met grote processies doorheen verschillende steden &  dorpen.  De processies in Malaga zijn, samen met deze in Sevilla, de meest intense om mee te maken.  Meest kenmerkend zijn de beelden van Jezus of Maria die op een ‘trono’ van honderden tot duizenden kilogram door de straten worden gedragen.

28/03/2021 – 04/04/2021

km rond MarbellaNoche de San Juan

Een traditioneel feest waarmee de Spanjaarden de zomer verwelkomen tijdens de kortste nacht van het jaar.  Brandstapels op het strand met vaste rituelen zoals het gezicht wassen met zeewater, door het vuur springen als reiniging van het lichaam, enz.  Gezellige muziek op de achtergrond & bbq’s op het strand tot in de vroege uurtjes, maken dit fantastisch feest compleet!

22/06 – 23/06

min. rijdenCarnaval de Málaga

Een groot volksfeest, en geen feest zonder eten in Spanje.  Typische streekgerechten luiden de start van het carnaval in.  Uiteraard is er ook de traditionele optocht met grappige en kleurrijke figuren, een prins & prinses verkiezing.  De feestverlichting met carnaval-touch is zeker een aanrader, net als de afsluit op het strand met de begrafenis van ‘El boqueron’.

februari 2021

min. rijdenVirgen del Carmen

Dit feest eert de patroonheilige van de zeelieden & vissers. Elk jaar opnieuw draagt men in een processie het heiligbeeld van ‘Virgen del Carmen’ door de straten van verschillende Spaanse steden. Elke wijk heeft wel zijn eigen uitbundige & vrolijke optocht.

Rond 16/07

min. rijdenWorld Padel Tour

Een prestigieus tornooi in Marbella met de allerbeste spelers ter wereld! Niet te missen voor de echte padel liefhebber!

dates to be announced

min. rijden