Sport & Avontuur


Costa del Golf

De Costa del Sol telt meer dan 60 prachtig aangelegde golfbanen.  In de ruime omgeving van Marbella op amper 20-25min rijden kan u kiezen uit een 20-tal uitdagende banen.  Een rondje golf gecombineerd met de rust & luxe van onze huurappartementen in Palo Alto: best of both worlds voor een geslaagde vakantie in Marbella!

golfbanenBootverhuur & watersports

Ervaar zelf  de rust van het varen op zee: onbeschrijflijk.  U gooit uw gehuurde jacht voor anker voor de kust, ontkurkt een flesje cava en serveert enkele verrukkelijke tapas… moet het ietsje méér zijn? Nee, hoor!  Of toch? Een adrenalinerush met de jetski, jetboat of flyboard!

pk'sPadel

De bakermat van deze spectaculaire sport ligt in Spanje, thuisland van de beste spelers op de World Padel Tour (WPT).  Padelstage? Een les volgen? Een topper aan het werk zien tijdens zijn trainingsessie? Het kan in Marbella waar 4 van de meest bekende clubs liggen (o.a. Los Monteros, Real Club).  Marbella is ook gaststad van de “Marbella Master”, een prestigieus tornooi op de WPT.

padel clubsPaardrijden

Andalusië staat hoog aangeschreven in de paardrijsport, en dat uit zich in het aantal uitstekende faciliteiten waar men een gevarieerd aanbod biedt van disciplines: zomaar voor het plezier, of een doorgedreven trainingsstage.

Equestrian centresFietsen & Mountainbiken

De klimmers kunnen zich uitleven in de omringende heuvels van de Sierra Blanca.  Bij het buitenrijden van het domein Palo Alto kan u zich meteen verwachten aan enkele pittige beklimmingen & uitdagende afdalingen.  Ook offroad zijn er heel wat mogelijkheden voor de getrainde mountainbiker.

hoogtemetersWandelroutes

Het domein Palo Alto ligt aan de voet van de Sierra de las Nieves & Sierra Blanca. Unesco heeft deze regio uitgeroepen tot biosfeerreservaat, waar u kan genieten van talloze prachtige wandelpaden doorheen de kenmerkende ruige rotsformaties.  Of u nu kiest voor een zelf uitgestippelde wandeling, het GR pad volgt, of een bewegwijzerde wandeling… u komt steevast onder de indruk!

km wandelroutesCaminito del Rey

Een spectaculaire wandeling door de El Chorro-kloof, op tientallen meters boven de rivier, op een smal paadje van niet meer dan 1-2m breed tussen de rotsen.  De kliffen kunnen wel enkele honderden meters hoog zijn.  Tot aan de grote renovatie in 2014 stond de route zelfs bekend als het gevaarlijkste wandelpad ter wereld.  Dát is de waanzinnig mooie Caminito del Rey!

min. rijdenMarbella buggy’s

Off-road door de bergen met een buggy? Een trip van 2u of 3u omvat alle ingrediënten voor een adrenaline rush: dirtroads, snelheid, ronkende motoren.  Uiteraard worden er onderweg pauzes ingelast om u de beste uitzichten over de Andalusische kust te bieden.

min. rijden