Pool & Beachclubs


Playa Padre

Zoals ze het zelf omschrijven: tropische palmbomen, gouden stranden, kristalhelder water.  Je kan er genieten van de loungers op het strand, klinken met een lekkere signature cocktail en de Mediterraanse keuken proeven.

min. rijdenTrocadero Playa

Trocadero Playa is één van de restaurants uit de “Grupo Trocadero”.  Gelegen middenin the ‘Golden Mile’ van Marbella, geniet u van de freshmade cocktails, een heerlijke paella of ligt u languit te zonnen.

min. rijdenNao Pool Club

Nao Pool Club serveert het beste van het beste: luxury loungers, ronddobberen op het zwembad op inflatables, een verfijnde & verse keuken, summerbeats.  It can’t get any better!

min. rijdenOcean Club Marbella

Verspreid over 9000m² treft u één van de meest bekende beach clubs in Puerto Banús, met een groot zoutwater zwembad, extra large zonnebedden & zichten over de de Middellandse zee.  Op zoek naar een plekje waar de relaxing beats wel eens meermaals de aanleiding zijn tot een heuse pool party?  This is the place to be!

min. rijdenPuro Beach Estepona

In het naburige Estepona kan u relaxen in Laguna Village, waar Puro Beach Club is gevestigd.  Met 220 bedden, een restaurant, een kids club & 2 bars droomt u zo weg.  Puro Beach is gelegen vlak tegen de kust, dus de zeezichten krijgt u er bij.

min. rijden