Spanje kent een rijke traditie aan culturele, muzikale, sportieve en religieuze evenementen.  Grootschalig of kleinschalig, tradities die decennia teruggaan of nieuwe hypes. Enkele must-do’s uitgelicht.


Gepassioneerde sporters & avonturiers kunnen zich helemaal laten gaan in Marbella: golfbanen, boat charters, padel & tennis clubs, wandelen, fietsen, mountainbiken, canyoning, kayak,… !


Een verborgen pareltje waar enkel de locals komen, een alombekende tapasbar, genieten van de zon in een ‘chiringuito’ op het strand, fine dining ervaren of de lounge beats in een beach club opzoeken,…


Een dagje shoppen in Marbella is zeker de moeite waard: gezellige smalle winkelstraatjes in Old Town, ronddwalen in één van de grote winkelcentra, of binnenstappen in de designer boutiques van Puerto Banús.


Genieten van een frisse cocktail, glaasje cava, heerlijke tapa, groovin’ lounge beats,… in een hemels decor? Ga dan zeker en vast eens langs in de gerenommeerde beach- & poolclubs van Marbella & omtstreken.


Andalusië kent een rijke cultuur met invloeden van verschillende volkeren doorheen zijn geschiedenis.  Je kan de regio verkennen met een daguitstap naar één van de bekende steden of gezellige bergdorpen.


Ook aan jong & oud wordt gedacht! Binnen een straal van 30km kunnen de kinderen van alle leeftijden zich uitleven in één van de pret- of waterparken, of kan je met hen avontuurlijke plannen maken.