Kids & Family


Aqualand Torremolinos

Een onvergetelijk dagje waterpret met het hele gezin in het grootste waterpark van de Costa del Sol. Geniet van 14 uitdagende attracties voor jong & oud met ronkende namen als ‘Kamikaze’, ‘Crazy Cones’ of ‘Boomerang’.  De allerjongsten kunnen terecht in ‘Kidzworld’.

min. rijdenTivoli World

Een wereld van avontuur voor jong & oud.  Ronkende namen als “Twister”, “Terror Mansion” & “Techno Jump” bezorgen u de nodige adrenaline rush.  Ook de jonsten onder ons kunnen zich uitleven in de “Barquitas” of de “Tivoli Agua”.

min. rijdenBioparc

De wereld van Bioparc Fuengirola is méér dan een zoo: de aandacht ligt op het behoud van de diersoorten in hun natuurlijke habitat.  Geen gebouwen & omheiningen, wél rivieren, grotten, rotsen & canyons die de tropische regenwouden van Madagascar, Equatoriaal Afrika, Zuidoost Azië en Indo-Pacifische eilanden nabootsen.

min. rijdenSelwo Marina Parc

Bezoek ‘Ice Island’ met verschillende pinguinsoorten, dolfijnen & zeeleeuwen in ‘Las Antillas’, enz.  Ook shows & onvergetelijke ontmoetingen met o.a. de dolfijnen staan op het programma.

min. rijdenCable Car Benalmadena

De kabellift van 3km lang brengt je 800m hoger op de top van de berg Calamorro.  Boven geniet u van spectaculaire zichten over de Costa del Sol.  Eens boven kan u ook wandelroutes volgen, met uw mountainbike rondtoeren of een roofvogelshow bijwonen.

min. rijden