Het domein: verbluffende faciliteiten!


Onze appartementen ‘Los Almendros’ en ‘Las Jacarandas’ maken deel uit van het residentiële domein ‘Palo Alto’: unieke appartementen & villa’s op een toplocatie in de heuvels boven Marbella Old Town.

Het domein ligt aan de voet van de Sierra de las Nieves, en wordt omgeven door een groene omgeving die door Unesco als beschermd gebied erkend wordt. Palo Alto strekt zich uit over 50 hectare waarvan slechts 20% bebouwd wordt: een niet te evenaren gevoel aan ruimte & uitmuntende berg- & zeezichten.

Op dit uitgestrekte domein van 50ha bevinden zich ook alle gemeenschappelijke faciliteiten, exclusief voorbehouden voor eigenaars & huurders van de residenties.

Laat u onderdompelen in luxe, rust & natuur!Overzicht faciliteiten


Palo Alto staat synoniem voor een oase van rust, vanaf het eerste moment!

Het domein & alle bijhorende faciliteiten zijn uitsluitend voor de eigenaars & huurders, en dit geheel kosteloos.  Een extra troef voor u! Dergelijke faciliteiten worden in de overgrote meerderheid van de residentiële domeinen aan de ‘Golden Mile’ ook opengesteld voor niet-eigenaars en niet-huurders. Op het domein van Palo Alto kiest mijn voor exclusiviteit zoals exclusiviteit hoort te zijn.

Tijdens uw verblijf in Los Amendros of Las Jacarandas geniet u in alle rust & intimiteit van de kwalitatief hoogstaande voorzieningen.


Gate building


De ‘gate building’ is meer dan alleen een 24h security & toegangscontrole.  U kan hier ook terecht voor de conciërge service: een luchthaven-transfer? Of een reservatie voor een restaurant? Het wordt voor u geregeld.

Zwembaden & kinderbaden


Elke ‘community’ biedt 1 of meerdere grote zwembaden die eveneens toegankelijk zijn voor andersvaliden.  Ligstoelen & douches zijn voorzien voor een heerlijk dagje luieren.

Private Health & Wellness Club


Op de benedenverdieping kan u ontspannen in een sauna, hammam, jacuzzi & binnenzwembad.  De fitness op  de tussenverdieping is uitgerust met topmateriaal.  Op de bovenverdieping vindt u een tv-hoek, vergadertafels of kan u van een drankje genieten in de outdoor lounge area. Alles geheel kosteloos!


Farmer’s market


In samenwerking met enkele lokale telers, kan u ook de lokale verse groenten & fruit ontdekken op Palo Alto’s Farmers Market.  Typische Spaanse ingrediënten voor een heerlijk lichte maaltijd. Beschikbaar vanaf 2022

Co-working space


Binnen het Palo Alto-domein kan je eveneens gebruik maken van een volledig uitgeruste co-working space, toegankelijk voor alle residenten / huurders.  Perfect voor ondernemers & professionals die van de wereld hun kantoor maken. Beschikbaar vanaf 2022

The Social Club


Geniet van een drankje op het levendig terras van de Social Club. Nadien kan je, vergezeld van een hapje in de heerlijke avondzon, de plannen voor de volgende dag bespreken. De prachtige zeezichten en zonsondergang krijgt u er gratis bij. Beschikbaar vanaf 2022

Equestrian Centre


Andalusië is gekend voor het paardrijden in al zijn vormen.  Op het domein kan u dan ook genieten van een prachtig ‘equestrian center’ met mogelijkheid tot trainingssessies of een ritje door de groene heuvels rondom Palo Alto. Beschikbaar vanaf 2022